Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soc dödar


Sundsvalls sociala enhet
Vägrade hjälpa
De bara förvärrar situationen
Till slut så……
Dog hennes barn….




Men det troligaste är att de inte sörjer nämnvärt
De tycker nog att
”om hon ändå måste ha kontakt med oss
så skulle inte barnet mått bra”
Eller nåt….
Mer än så räcker nog inte deras ”empati”
Eller rättskänsla och moral till







Och på nåt sätt så stämmer det kanske
INGEN mår bra som ”måsta ha kontakt med”
Gestapotyperna på soc i Sundsvall
”inlåsta i sitt kort-fort”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 02:05



Bookmark and Share


  lycksele
Jag har fått min första hjälp av soc denna sommar. Jag hade tur. Jag är jättenöjd med hur handläggaren stöttade mej.
Och det kan vi kräva. Det är det vi betalar vår kommunala skatt för.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO