Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta fötter


Hur ska trötta fötter
Kunna gå på nötta moln
Hur ska ledsna själar
Kunna lyfta från marken
Hur ska långsamma sorger
Kunna släppa sitt tag
Hur ska himlen se ut
Om jag når dit en dag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO