Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en höst dikt


Tills det vänder



Jag känner med träden
Långt till våren
Löven
Har blåst bort
Grenarna kvider i höstvinden
Vintern är i antågande
Och allt är hotat
Tills den dan det vänder..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO