Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ena minuten och nästa


Ena minuten älskar
Jag älskar dej
Överallt och alltid

Nästa minut
Det är slut
Jag hatar dej
Dra åt helvete…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-01-13 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO