Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dagen gå

Ser tiden flyter
känner det passerar
hör vinden
känner kyla
men jag står här
och ändå
har dagen gått

Vad har jag gjort
minns inte
vet inte
försöker få grepp
om saker runt ikring
men inget
mer
än ett svagt eko
ett rop på liv
jag finner i en dyster vrå

Se dagen gå
fast jag
är kvar på samma
ställe som för
en vecka sedan




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 09:50



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin
2009-11-12

  Ronny Berk
en text som väl förmedlar känslan av vilsenhet; dagar utan innehåll och glädje...
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson