Bilden: The Path of the Shaman (November) av Susan Seddon Boulet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: The Path of the Shaman (November) av Susan Seddon Boulet




RimAforism: Dicht und Denken

***

Dikter kommer inifrån
de kommer inte från andras åsikter

LPWJ 11/11/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 09:56



Bookmark and Share


  thyra
Klokt!
2009-11-15

  L Patrik W Johansson VIP
=)

jag läser franska o tyska gärna men talar/skriver inte

bara lite trött på att de flesta Dikter varit kommentarer på andras dikter den gångna veckan

då börjar jag snegla åt klassikerna igen

de som består tidens tand

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP