Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet spelar erotisk dans




Vattnet spelar över huden
Sin adroppar av silver gnistrar i ljuset
Sen exploderar de mot mattan i duschhörnan


Leker med flaskan

Så… mmm splash….

Eller spruttttt





va

Läser ni än?




Vad snuskiga ni är…


Och



Jaha ja jag visste nog det

Om tjejer skriver sånt så är det upphetsande
Leende läppar som liksom suger i sej texten…
MED NAKET SVULTNA ÖGON och
TANKEN SVINDLAR


Men när ni läste den av mej så grimasherande ni
Av nåt slags… antipati…
Eller?

En lagomt hårig manskropp i sin bästa
Ja nåja… år…


Men när tjejen som skrev var 18
Då gottade ni er minsann

OCH
Tänkte
Drömde
Önskade
Älskade…


OCH

Ni kallar er ”fördomsfria”

Fy fasen….



;=)





GOT YOU

I GOT YOU

HEHEHEHEHEHE

I GOT YOU DAM IT….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 12:21



Bookmark and Share


  oMareld
Haha. Men du, du skrev ju så himla fint i början :) Varför inte fortsätta?
Jag vill gärna läsa
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO