Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hemsida på internet med bild för alla besökare som loggar in...


Din bild har inte blivit godkänd igen


Din bild har inte blivit godkänd.

Om en bild inte blivit godkänd beror det troligtvis på någon av följande anledningar:
* Det är inte en tydlig ansiktsbild, tagen framifrån.
* Ansiktet är för litet på bilden.
* Det är fler än ett ansikte på bilden.
* Man ser inte hela ansiktet.
* Bilden är för ljus eller för mörk.
* Du bär solglasögon eller något annat som skymmer ansiktet.
* Bilden är inte beskuren på rätt sätt.
* Bilden är inte tillräckligt tydlig eller skarp.
* Det är någon annans ansikte på bilden.
* Bilden är olämplig.

Försök gärna på nytt eller prova med annan bild.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO