Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig aldrig glömma vem jag är

Den dagen den sorgen, idag
Jag vill inte gråta över dig nu
Inte längre, vill inte att det ska göra ont
Vad skulle du säga om du såg mig nu
Jag vet att mina snöänglar gråter med mig
För dig, utan dig

Jag vill inte kalla dig svin
Jag vill bara kalla dig min
Men vad är du om inget av de
Inte min i alla fall
Vad konstigt allt blev

De sorger jag orsakat dig
Har jag försökt lätta på
Men mina sår,
Du bara älskar att spilla salt
Om och om igen
Hur länge tycker du
Att jag ska orka

Jag vill inte säga att jag
Inte har nått om jag inte har dig
Men det är så sant




Fri vers av Caroline Björkgren
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-12 14:37



Bookmark and Share


    tehdog
"Jag vill inte kalla dig svin
Jag vill bara kalla dig min
Men vad är du om inget av de
Inte min i alla fall
Vad konstigt allt blev"

Åh, så oskyldigt bra. (:

"Jag vill inte säga att jag
Inte har nått om jag inte har dig
Men det är så sant"

Sanningen tar ofta emot. Hoppas du kan finna ett bra vis att leva med den.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Björkgren