Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har lärt mig så mycket, om kärlek och saknad

I en stad större än dina båda händer tillsammans
Står jag ensam inför tystnaden
Den som blev kvar efter dig

Snön faller tyngre med varje steg jag tar
Inte ens den där adventsstjärnan jag har
Kan leda mig hem ikväll

Mitt mål är att nå dina händer en dag
Och jag sträcker mig över allt
Möt mig på halva vägen för
Det gör ont i mig nu




Fri vers av Caroline Björkgren
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-04 15:21



Bookmark and Share


    tehdog
känns äkta. Men tycker inte om klamrarna. De och deras innehåll hade kunnat slopas.
2010-01-04

    tehdog
känns äkta. Men tycker inte om klamrarna. De och deras innehåll hade kunnat slopas.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Björkgren