Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erase and rewind som Nina sjunger i låten med samma namn

Jag bara läser de ord
Som ska förklara en massa
Om hur någon annan känner
Men inte jag

Jag är trött på att vandra ensam
Genom vått och torrt
Och allt annat som man måste
Vandra igenom

Blir det enklare tänker jag
Om jag slänger mig utför kanten
Och tänker fritt och våghalsigt
För en stund

-

Jag kan inte säga att jag tänkte på dig
När klockan slog tre och jag fortfarande
Inte hade ätit frukost
För jag tänker på dig hela tiden
Seven eleven, tjugofyra sju

Erase and rewind som Nina sjunger
I låten med samma namn

Det kan ha blivit mitt mantra
Som jag upprepar natt efter natt
När hjärnspöken och
Vanliga spöken också
Gör sömnen svår för mig att
genomlida




Fri vers av Caroline Björkgren
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 16:22



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
vanlig känsla

nåt för dem som väntar


bra skriver som fan
2010-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Men backar man inte först innan man raderar?
2010-01-04

  *Camilla*
Jag gillar den för jag kan relatera och
gillar stuket när du blandar engelska och svenska

-Camilla
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Björkgren