Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att jag aldrig skulle ge upp, och det gör jag inte heller

Jag önskar du kunde se dig sittandes där nu, på en snöängels avstånd från mig, på den frostbitna parkbänken. Mina ord stannar i luften och känns så meningslösa i skenet av din uppenbarelse. Fåordiga, är de, orden.

Viskningar blir till vattenånga i luften mellan oss, jag viskar till dig om du vill.

Du som har allt sitter helt stilla som att världen inte har något att erbjuda dig. Jag antar att vinterdagen är för kall för att du ska känna, för kall för att du ska vilja.

Frostbiten, som en röd ros lyser dina kinder igenom och river mina ögon med längtan. Om du var min nu, i famnen skulle jag hålla dig nära och så långt bort från kylan möjligt. Allt är möjligt, om du viskar till mig.


Tanken slog mig, hur svårt kan det vara att fånga en ängel.




Fri vers av Caroline Björkgren
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 13:30



Bookmark and Share


    tehdog
fin. Fast den hade varit
grymmare
i
radbrytningsformat

"jag önskar du kunde se dig sittandes där nu
på den frotsbitna parkbänken
en snöängels avstånd från mig

mina ord
stannar i luften
och framstår som så
meningslösa
i skenet av din uppenbarelse
fåordiga ord"

tp så där. fan, det hade varit nice. Men det här är också nice. nice.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Björkgren