Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm holding you closer than most, 'cause you're my heaven


I natt fryser jag ihjäl

Du är Judas Iskariot för mitt hjärta
Du är förrädaren, överträdaren
Av alla mina gränser och
Strukturer som hållit mig på plats

Jag kan inte stänga av, säga till dig
Låt mig gå när allt vänder
Min himmel upp och ner och
Mina stjärnor håller du fångna
I dina ögon som förrädiskt ser på
Varje atom av vad jag är för dig

Att kärlek kan slå så hårt att när
Du ligger där på marken fortfarande
Undrar vad som någonsin varit värt
Att vara ensam och utan som jag
Aldrig vill vara utan dig igen

Jag önskar dig under min hud för
I natt fryser jag ihjäl utan din
Värmande gestalt




Fri vers av Caroline Björkgren
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-30 03:16



Bookmark and Share


    tehdog
verkligen gräsligt vackert!
2010-10-02

    tehdog
verkligen gräsligt vackert!
2010-10-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackra rader. =) Fint skrivet. =)
2010-09-30

  Bobby
Oerhört vackert. Gillar bilderna, särskillt i första strofen.
Du skriver bra! :)
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Björkgren