Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En som man inte gärna vill umgås med.....


Du var mig en jobbig en....

Jag vill inte prata med dig längre
Du ger mig bara dåliga vibrationer
Säger så konstiga saker
Säger saker som jag inte förstår
Plus att du ser ut som du gör
Kan skrämma livet ur vem som helst
Kamma till dig
Så snälla du
Jag tycker att det är bättre att du går och börjar giddra med någon annan istället
för här har du inget att komma med, med ditt skitsnack
Så tack och adjö!
Hej då!!!

Jag vill inte prata med dig längre
Du var mig en jobbig en.......

Ken Cassel
12/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 15:26



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Man ska omge sig med människor som får en att må bra i själen - och du gör helt rätt i att backa i en kontakt som inte känns okej...
*Kram*
2009-11-12

  lycksele
Och vad alla undrar är förstås vem hon/han är. Men du har hänsynsfullt valt att undvika namnet.
Det hedrar dig.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel