Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagar är magiska

Och imorgon så kommer det ännu en
Fredagen den trettonde igen
Skrämmande
Så imorgon kommer Jorden åter att gå under igen eftersom det är imorgon som premiären 2012 kommer upp på biograferna
Den om Jordens undergång
Och hur vet jag om det?
Jo, för jag läste om det i tidningen idag
Och den har visst fått fyra stjärnor av fem möjliga…

Fredagar är magiska
Och jag bara älskar dem
Så imorgon så är det ännu en helg som stundar
Två dagars vila
Två dagar med kvalitets tid tillsammans med familjen…

Ken Cassel
12/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 15:56



Bookmark and Share


    tramp
Skönt att jorden går under en fredag sedan så blir det ju fredag hela tiden... i och med att tiden också tar slut väl ?
2009-11-12

  Algotezza VIP
Ja, bäst är fredagskvällen. Har man väl hamnat på lördagen går det bara utför mot måndagen... Har dock Öppet Hus på lördagen på mitt jobb så fredagskvällen är kvaddad...
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel