Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han /hon, som, alltid, håller sig till sanningen, obevekligt och ståndaktigt......, inspirerad av en kollega.....


"Sanningisten !"

Sanningisten
Ett epitet av stort värde

Sanningisten
Alltid sann, vad än på färde (!)

Sanningisten
Kan man lita på
och förstå
fast när
sanningen är grym
det blir värre


Sanningisten
Ordet min egen
konstruktion
finns ju ej heller
i någon formation
för INGEN kan klara
att ALDRIG fabla.....................

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska