Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel del av natten



Vi lekte finn fem fel
och vi hittade
fem fel och ännu fler
det slutade vara en lek när du pekade ut fler och fler
och mina tårar började
falla ner

jag tiggde och bad höll monologer och försvarstal
men du räknade i matematiska banor
jag föll mer och mer
längre och längre
ner
men du fortsatte

och jag med

vi räknade fel och i takt med att talet blev högre
kröp jag närmre intill din röst
som påpekade

att för din del

var vissa fel till min fördel










Fri vers av Sabina Ericsson
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-12 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Ericsson