Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ske sker skedde.

jaha och nu då?

ett
det är en alkoholdimma som trotsar synfältet mellan
förbrukade anledningar och nya möjligheter
lämnar vemodet i
någon annans tidpunkter
mitt skratt genom mina sextio kvadrat möter röster
i symbios med förväntningar i köket

(jag är så förbannat lycklig)

två
andedräkt av socker och alkohol och technon är inte löjlig
inte med min kropp över dansgolvet och
pressad mot en kvinna
ett möte för läppar trots att jag inte är det minsta lesbisk
hennes leende ögon drömmer inte om
genomskådning när hon drar mig mot hörnet när jag
ler och
går sådär nonchalant
lämnar henne kvar för det som fungerar i min värld

(jag är så förbannat fri)

tre
nollpunkt. insikt. ångest som inte har med bakfylla att göra
jag angjorde en värld utan säkerhetslinor
verklighetsbehovet
förbigick mig,
otryggheten kylan, fryser blickarna inåt
ingen mer stenhård trots
mina nätter luktar bittert under mitt nystan av täcken

(jag är så förbannat låg)

fyra
fly nu, bort fort,
buy the ticket take the ride
om det vore så enkelt
och jag vet nog inte vad jag vill, vart jag vill
kanske iväg bort och ta till flykt och skapa mig själv
till någon ny nu
eller kanske bara vara vänta ut motbevisa problematiken i
det världsliga
jag inte tror mig klara

(jag är så förbannat velig)

fem
episoder i episoder i nya perioder under kolossala
mängder fritid under min rygg i svanken
dunkar när omkoppling är på väg
vart fan är jag på väg
miljoner plussar miljoner för de gånger jag har
sagt farväl och sagt förlåt

(jag är så förbannat dålig)





Fri vers av Sabina Ericsson
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 22:15



Bookmark and Share


  Människa
Förbannat fri. Härlig känsla.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Ericsson