Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskas

Jag älskas för att älskas,
men glöms bort av dåtiden.
Nutiden sveper in mig i sin
varma famn.
Framtiden drar mig,
intill sig.
Jag skall skötas som
ett barn.
Värnas och älskas,
men varför stannar ingen?




Fri vers av Alvöga
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 20:48



Bookmark and Share


  Arowana
Du älskas just nu. Glöms? Knappast.
2009-11-16

    ej medlem längre
Poetisk tankenöt, minsann. sånt gillas.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga