Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjursöga

De bruna ögonen
som ler ett tyst leende.

Ett leende som jag ser in i,
de svåraste av dagar.

Du ger mig glädjen åter,
med din kärleksfulla blick.

Du som står vid min sida
i vått och torrt.

Inte förstår du ett ord,
av allt jag säger.

Men ändå lyssnar du,
med dina leende ögon.

Tack min bästa vän!




Fri vers av Alvöga
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 17:57



Bookmark and Share


  Maria T
Så fin poesi till din
bästa vän.
Underbart att ha en
bästa vän
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga