Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Magen tvinnar ihop sig
likt ett snöre.

Huvudets eko
av tankar.

Viskandet surrar
likt en bikupa.

Ögonen vill inte se
bara blunda.

Ljuset stängs ut
mörkret omfamnas.

Blir till ett spindelnät
av tvivel.







Fri vers av Alvöga
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga