Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid är förbi

Ett telefonsamtal
och vår tid är förbi.

Domen är lagd
du ska sova.

Den eviga sömnen
ska du möta.

Springa på gröna ängar
busa, leka och vänta.

Hoppas du väntar på
mig, leder mig över bron.

Jag som svek dig
kämpade inte för dig.

Jag skulle gjort mer
om jag hade tänkt klart.

Du min lilla ängel,
finns nu hos mig
i en liten låda av papp.





Fri vers av Alvöga
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-27 09:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ujamej
2010-02-27

  kråkan VIP
aj..ont gör detta..påminner mig..tack..
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga