Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könsrollsdebatten


Könsroller
Är de så svårt
Den ena ska in
De andra får ta emot
Har inte det varit rollerna för alla kön
I alla tider

Den ena in
Den andra tar emot
Och så lite olika varianter och annat
på de schemat liksom
varför en könsrolls debatt
könens roll är väl klara..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 02:04



Bookmark and Share


  lycksele
En rolig infallsvinkel.
Men könsrollsdebatten handlar ju om annat.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO