Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

I möte med döden
varje dag
i deras ögon
ögon med visshet
lika nära som döden
är livet
livet och döden går hand i hand
livet släpper döden
ibland släpper döden livet
ett barn föds
en nyfödd som går hand i hand med döden
livet vore inte utan döden




Fri vers av Dito VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP