Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¤ En av mina första dikter ¤




Ännu en dörr

 

 

Du 
tog tag i min hand i flykten
höll mig tätt intill
sa att du älskade mig
Men
dina ord låg som torkade löv
vid mina fötter
innan jag stängde dörren

 

 Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-12 22:33



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Så starkt beskrivet... dessa ord som kan bära som vingar eller falla "som torkade löv". Tack och kram.
2009-11-13

  Miss Mod
Hur länge sedan? Och den första är har också djup.
2009-11-13

  ~Leonardo~
Öhhh...e' hästarna hemma nu????
2009-11-13

  Ronny Berk
förmedlar mej känslan av ett flyktigt möte med löftens närhet, diktarjagets stängda dörr ;

intressant är rubriken "ännu en dörr " frågan är om den är öppen eller...
2009-11-13

  Quasimodo
En pyttetext som symboliskt kanske motsvarar ordens värde där och också dörren som stängs.
2009-11-13

  ~Leonardo~
Det märks tydligt när orden inte har något värde i sig. Koncist och bra!
2009-11-13

    ej medlem längre
Det som vissnar så snabbt verkar inte vara något att ta vara på.
2009-11-13

  erkki
Det centrala, som jag känner det: Torkade löv är ju inte direkt sinnebilden för hållfasthet i vått och torrt. Välfunnet! Bra!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP