Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel


Undfallande strimmor av ljus
i stålgrått mörker

Kärlekens bleka ansikte
dolt i skam

De vettlösa skriken av vrede
ekar genom salarna

Varför lät du dig åderlåtas?
Du som uthärdar Allt…






Fri vers av Myy VIP
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-10-19 12:48



Bookmark and Share


  Propella
Vilken text!
"Kärlekens bleka ansikte
dolt i skam"

Underbart beskrivet.
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP