Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Dean R. Koontz med mustasch på den gamla goda tiden och med Trixie, han har alltid haft en förkärlek för golden retrievers och skriver in dem i böckerna; jag har följt hans böcker sedan Phantoms 1986




Aforism: Som i en Dean R. Koontz roman

~*~

Liksom i Koontz romaner sitter jag i min stuga
och ute i världen härjar krig, elände, missämja och bakteriehärdar...

LPWJ 11/11/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-13 06:14



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Midnatt var väl först på 90 talet, var
mycket militära experiment det handlade
om då i småstäder som spärrades av

Blixtsken/Midnatt toppade nog hans
karriär han skrev ju redan som lärare
liksom King som 20 åring
på 70 talet

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-13

  Miss Mod
Ja Du, utanför dörren härjar det mesta, bra fångat.
2009-11-13

    ej medlem längre
Har för mig att min favoritbok heter "Drakeld"?
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP