Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medans huset sover


morronfundering

gick in i sovrummet
stängde väckarklockan
såg tidningsbilen
köra förbi med sitt strålkastarsken

sovning pågår
det snarkas
från folk och hundar
mörkertäcket
håller ner aktiviteterna

ska inte på sjön
känns lite märkligt
fiske kongress

danar vi framtiden
eller har vi tappat greppet
en unken bottensats
i politikens urdruckna kaffe

som hungriga hästar
bevakar man varandra
medans generaldirektörer
och departementsråd
småskrattar åt naiviteten

ovanför fiskehamnens 50 skylt
börjar världen
ett studiebesök
vore inte fel




Fri vers av tom boreland
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-13 06:42

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Cruz Laguerta
ovanför fiskehamnens 50 skylt
börjar världen
ett studiebesök
vore inte fel

hahahahha. Du är en chef i mina ögon

Freedom!
2009-12-11

  anits VIP
en fin vardagsberättelse om dina tankar
och hur det är i ditt liv
2009-11-13

  Catharina Edin VIP
Så vackert du skriver om så prosaiska ting; du har funnit din egen stil -
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland