Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfall fall fall fall i alla fall


VATTENFALL
HAR FRITT FALL
MORALISKT FÖRFALL
ETISKT ANFALL

Kanske får VD sparken
Med 60 miljoner
Stackarn
60 miljoner som du har betalat
eller kommer att betala

Det är synd om Lars G (punkt)
Som inte får mer
”än 60 miljoner”
Dessutom så har han sålt ut
Landet till Tyskland
Men de var visst
”normala affärsavtal”
Ja enligt Lars G (punkt)
Lars G:s framfall
Kanske har han ändå rätt
Vi får väl se….

Men då får nyheterna på TV4
Väldiga problem med trovärdigheten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO