Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vellinge tvång


VELLINGE KOMMUN
VAD SÄGS OM ATT TVÅNGSANEKTERAS
AV MALMÖ KOMMUN

Vad säger Ljungman jansson om det?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-11-14 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det vore nåt det!
har också skrivit om det i maskrosbarn/flyktingbarn
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO