Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romerska rädslan


Romare
Satt på helspänn
När deras slavar skar upp maten
Med sina knivar

Då under det som kallats
Slavuppror
Fast det egentligen inte var nåt annat än
”försök till återtagande av mänskliga rättigheter”

Men Spartacus skapade i alla fall skräck
Bland dessa som behandlade människor
Värre än boskap
Spartacus och de andra, var stora människor
Några av de allra största… nånsn




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger
Publicerad 2010-01-22 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO