Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stärkt och Inspirerad av de fakta som framkom i min förra skriftställning, släpper jag loss denna....


"Litania över Kapitalismen !"

Kapitalismen !
Har fått stryk på sistone !

Kapitalismen !
Smutsigt byk, falska toner !

Kapitalismen !
Har Hög Feber !
Men, tyvärr, den överlever !

Kapitalismen !
MÅSTE finna Alternativen !
Brått det ÄR (!)
PANIK , "på driven" !
Får INTE
bli
en CHIMÄR !

Kapitalismen !
Vi SKA överlista
Deras Drängar !
Vill INTE ha
Deras Smutsiga Pengar !

Kapitalismen !
Ett Mänskofarligt System !
Ett Hälsofarligt Ödem !
En Livsfarlig Svulst !
Vill EJ ha Deras Gunst !
Vi MÅSTE den ersätta (!)
Med VAD,
har jag, redan, berättat ,
LÄS Mina Utopier !
DE kan upplösa ALLA Bryderier !

------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-11-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska