Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lär av tiden

Lär av det som varit
känn
lyssna
ta in
all information
och vänd
det till något
som passar just
dig

Lär när du är liten
av vad som händer
känn sorgen
och gör den tid
du inte märkt
till din

För verkligheten
har djup
hålor man inte ser
men finner man en rätsida
och lär av den tid som varit
får man en framtid
skapad för just en själv




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag lyssnar
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson