Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna glittrar däruppe på himmelen

och de lyser just nu bara för mig
För just nu är det bara jag och stjärnorna som tittar på varann och det är de som får mig på något konstigt sätt att drömma mig bort
Drömma mig jättelångt bort
Titta där är den stora björnen i den där lilla Karlavagnen
Och nu ser det ut som om de är på väg till de där stjärnorna som ser ut som ett magiskt slott
Och när det ser såhär vackert ut kan det inte bli något annat
än att båda gott
Vilken underbar natt
Stjärnorna lyser just nu bara för mig……

Stjärnorna glittrar däruppe på himmelen…

Ken Cassel
13/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 16:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så skönt att få ha stjärnorna för sig själv ibland
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel