Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon skriker Hjälp!

Någon skriker på Hjälp
Genast så springer jag fram och räcker fram min hand
Visar att jag finns där till hands
Står till tjänst om jag kan
För mig är det en självklarhet
För tänk om jag själv låg där blödandes misshandlad eller vad som helst utan att någon bryr sig
Sorgligt
Ingen som tycks bry sig
Har jag inget människovärde kvar……..

Någon skriker Hjälp
Någon skriker på Hjälp…….

Ken Cassel
13/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel