Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jackpot

 

 

Tryck på knappen

låt timmarna rulla

drömmen om

 

snurrar

 

tiden har

spelat ut sin roll

när beloppen

flödar

mot

ifrån

drömmen om...

 

Bara ett sista...

tryck

innan...

 

imorgon är

en ny dag

 

ångesten

över

går över

och ikväll

kanske den vänder

 

oturen...

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 18:44



Bookmark and Share


  aol
bra skrivet verkligen
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter