Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen


De fanns en spänning där mellan dom. Och det var några dagar sedan, eller rättare sagt, några veckor, han hade jobbat borta, men var nu hemma. Hon mötte honom med allt som förväntades med sex, skön härlig sex
Middag med vin och en massa engagemang

Sen mera sex framför brasan som hon tänt själv…
En fantastisk kväll
Ovaggad sömn
Sen mer mys på morgonen, kaffe på säng med "efterrätt"

Sen när dom ligger där, rätt slut så säger hon
”jag måste berätta en sak”
Jaha
Jo jag har blivit våldtagen
Jasså
Ja du vet han som hjälpte med med en massa saker
Jag gick hem och skulle hämta det och han våldtog mej

Nu först reagerar han, vad är det hon säger
Han far upp, ”har du anmält det”
Nej säger hon, trodde inte det var nån idè
Hm
Jag ville bara tala om det så du skulle veta om det
Hm
Men säg nåt då för fan
Hm… jag går ut ett tag och tänker

Man vaddå lämna mej inte nu då
Jag vet inte varför jag inte kan stanna, jag måste ut…

Han klär sej går ut, kärlek och glädje är som bortblåst
De ser i varandras blickar… de ser inte nåt i botten..
Det är bara tomt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 12:29



Bookmark and Share


  oMareld
Hon skulle nog berättat innan allt sex....
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO