Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seven rockar fett


Fan sa han….
Fan att jag inte gjort det förut
Vi skilde oss och tänk i torsdags när jag kom hem
Så stod maten på bordet

Annats brukade kärringen gapa om att man skulle åka
Och köpa nåt, eller ha skjuts nån annanstans eller
Va fasen som helst..

Men den kvinnan, hon bryr sej om en lite
Ger en lite, och då är det kul att ge tillbaks med
Han log med hela ansiktet
Hur mycket han än log så var det som om glädjen
Kom inifrån, bubblande liksom

Fasen sa han igen
Att man inte gjorde det här förut hörru…
Seven gick leende därifrån
”Livet rockar fett nu” sa han skrockande
trots sin 60 år…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO