Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista biografen


I Södertälje ska man lägga ner biografen
Och ha en Clas Ohlsson butik
Att flytta dit

Så från måndag är Södertälje
Den största stan i Sverige
Kanske hela världen
Utan biograf…

”man har Clas Ohlsson istället”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-11-14 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO