Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek med flera ord och deras "kusiner och bryllingar" ......


"SYNONYMICON !"

Rask, Kvick och Snabb
Gräl , Bråk och Gnabb
Många, Fler och Massor
Präst, Biskop och Pastor


Lusig, Sölig och Trög
Homo, Gay och Bög
Lustig, Rolig och Skojig
Busig, Bråkig och Stojig



Klok, Smart och Snillrik
Tokig, Knäpp och "Silly"
Sömnig, Trött och "Kaputt"
Drumlig, Klantig och "Plutt"


Fin, Snygg och Tilltalande
Svinig, Grisig och Motbjudande
Grinig, Sur och Kverulerande
Lida Pin, Tuktas och Förnedrande



Hycklande, Opportun och Pekoral
Avslut, Punkt och Final..........

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 20:30



Bookmark and Share


  aol
bugar djupt åt ditt rik vokabulär
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska