Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvarande


Det började med att ömma
Ni vet ömt, oskönt
Sen spännande
Spänner
Nåt är i vardande
Och jag undrar

Det är roligt så länge det varar
Som bakterien sa
Men jag håller inte med
Så jag ledsnade
Brände lite på min kniv
Gjorde ett hål
Tryckte ut allt gult och elakt
Tills de kom bara rött
Det blev så mycket skönare
Torkade och tänkte
Frånvarande är mycket bättre




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-01-23 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO