Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framtida scenario


San Andreas

San Andreas vaknar
Så gör också en massa Californien bor
Många vaknar aldrig mer
Efter den dan
Förkastad
Av förkastningen
En del vaknar inte ens den dan
För dagen är den sista för halva
Californien
Och en halv stat, försvann
Då hjälper det inte att Arnold står och ler
På bruten bayersk-engelska

Och likt en modern sann Atlantis
Drar kanske världens rikaste stat
Ner i havsbotten
Broar städer hus vägar äppellundar
Och hälften av världens filmscener
Försvinner i vågorna
Tsunamin som skapas av detta
Gör sej tillkänna timmar senare
Havsvatten sköljer in långt
På Hawaii
Och sen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO