Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavacker



En ängel stängde sina ögon
hon log för allt som var vackert
Hon grät för att fälla tårar
så de törstiga blommorna fick
livets vatten
En ängel andades ut
suckade i tusen vindar
Blåste liv i trötta segel
på de gröna drömmarnas hav

En ängel öppnade sina ögon
Såg för första gången hur vacker hon var

Jag ler mot spegelblank yta
eftersom den ängeln


är jag








Bunden vers av Baystream
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-14 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
änglar eller demoner är vad vi kan vara. ängel är att föredra och du skildrar det fint här.
2010-01-22

  Junitvillingen
SÅ glad blir jag att ängla-du ser det som egentligen ju är så tydligt - det vackra du har både utanpå och inuti! UNDERBAR text, den berör på djupet, många änglakramar till dig!:-))
2009-11-17

  Hawk
Ootroligt vacker text!
kom att tänka på en (keltisk?) bön...

"Må du alltid se dem
de undersköna blommorna
som växer i det spruckna
Må din väg kantas
av dessa små uppståndelser"

Så känns din text.
2009-11-16

  Cosmic Johanna
Du är vacker inifrån och ut.

Skön esoterisk stämning i diken:-)
2009-11-14

  etthjärtaäralltidrött
Härligt att du ser!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream