Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen


instrumental musik

man kan inte citera instrumental musik
man kan bara minnas hur snön föll i klibbiga sjok
hur kallt golvet var under mina fötter
och hur doftljuset fyllde rummet.
stjärnorna skrek mot den mörka himlen.
jag gömde mig i snödrivan och undrade
vad som hände
hur kunde jag ha flytt
borde jag inte ha stannat där inne
bland hustrumisshandel
borde jag inte ha ringt polisen
(varför är det alltid så SVÅRT?)
man kan inte citera tonårsångest.
jag kan bara minnas hur jag vandrade genom Ödeborg
med blod klibbandes mot kläderna
hur jag stirrade upp mot ditt fönster
den stora kinesiska lampan hånade mig
skrek
"hon är inte här hon är inte här hon är inte här!!!"


du är fortfarande inte här.




Fri vers av zim
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim