Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen bror


Jag har ingen bror, sa hon
Ok jag har en för mycke, en jag vill bli av med
Svarade jag

Jaha, säger hon då ”och honom tänkte du ge till mej”
Hm, kanske inte så snällt, sorry
Får väl stå ut ett tag till….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO