Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dirty Shame


Clintan är numer för gammal
Men jag älskar
Dirty Harry

”han borde kunna ha en son”
Dirty Sam eller nåt
Som för den sköna traditionen vidare
ATT dom inte fattat det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO