Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latinamerikansk dans


Latinamerikansk dans
Närmare den grekiska originalsporten ”Gymnos”
Kommer man knappast idag

”Gymnos” som var tävlingarnas klädsel
Gymnos betyder visst, naken…
Och jag tror att de efter ett tag får stående ovationer
I alla fall från männen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO