Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång när vi diskuterade om John Holmes


En gång när vi diskuterade om John Holmes och framför allt, hans attribut som är känt. Ingen av oss kände väl att vi hade nåt att ställa i jämförelse men vi snackade om det i alla fall. Ni vet tjejer det är inte bara ni som diskuterar sådant.

Men så kom jag ihåg vad en gammal byggjobbare sagt om sådant. Han hade den åsikten att: ”kan du ta en grillvante, hålla om appareten, utan att den blir fuktig, då har du inget att skämmas över i storleks väg”

Senare så var vi hem till en av kompisarna och gjorde varma mackor, men, när han skulle ta ut plåten så hittade han inte grillvanten.. Men han liksom ljusnade och hämtade den, från tvätthögen varvid vi en efter en började garva… han blev röd och störde sej på vårt garv ooch fräste ”var garvar ni åt”

Jaja Pelle vi fattar, men du fick ju tvätta grillvanten i alla fall…
”Vaddå i alla fall, jag skulle tvätta den ändå”
”Javisst” höll vi med och garvade ännu mer….

Stämningen var tryckt, ganska länge den kvällen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO