Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medberoende (insikt)

 

Jag skulle kunna ge dig

a l l t

men ändå inte räcka till

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 00:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kort som i ett rop för det att vi inte kan ge så det blir till någon annas liv och vara !
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter