Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite för pengarna


Det måste vara dyrt att vara vegetarian
Stod efter en sån idag
Vi handlade båda mat
Ja eller jag handlade mat
Och hon handlade sallad

Jag handlade mer mat än hon
De kostade 81 kronor
Hon handlade nåt i plastbyttor
Med sallad och en youghurt eller nåt
Kosta över 200

Det måste vara dyrt att vara vegetarian
”Så lite för så mycket”
Ungefär som, att betala skatt….
Eller köpa försäkring




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 19:15



Bookmark and Share


  lycksele
Det kan få kosta att äta gräs och grönt.
Va' e' de' för fel på lite gott griskött?
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO